MD-Macierzyński
Truskawka bez szypułki
MROŻONA TRUSKAWKA IQF NIE KALIBROWANA BEZ SZYPUŁKI

OPIS: Mrożona truskawka bez szypułki jest ze zbiorów owoców zdrowych,całych, świeżych bez żadnych uszkodzeń bądź wgnieceń. Szypułka usunięta. Owoce są mrożone przy pomocy technologii IQF, która umożliwia zachowanie smaku i kolory typowego dla owocu.
RODZAJ: Marmolada
JAKOŚĆ: Produkt nie zawiera ulepszaczy koloru, cukru ani żadnych konserwantów
GMO: nie dotyczy
ALERGENY: nie dotyczy
KOLOR: typowy dla odmiany
SMAK/ZAPACH: typowy dla mrożonej truskawki.
BRIX: 7-11% (mierzony przy 20 C)

JAKOŚĆ PRODUKTU (próbka 1000g):

Ciała obce (kamienie, drewno, szkło, metale itp.): 0
Szypułka/gałązka: 1 szypułka/1000 g
Zlepione owoce: <0,2 %
Zniszczone owoce: <0,1%
Przerośnięte: <2%
Niedojrzałe owoce <0,5%
Uprawy uprawiano w ramach GAP. Ilość pestycydów i metali ciężkich nie przekracza dopuszczalnych norm.

Charakterystyka mikrobiologiczna:

Całkowita liczba < 10.000 cfu/gr
Bakterie z grupy Coli <100 cfu/gr
Enterobakterie < 100cfu/gr
E. Coli < 10 cfu/gr
Pleśń i drożdże <2,000 cfu/gr
Salmonella: absence in 25gr
Proces zamrażania odbywa się za pomocą odpowiednich maszyn w krótkim czasie. Proces szybkiego zamrażania jest zakończony, gdy rdzeń owocu ma temperaturę -18 stopni lub mniej.

Zamrożone owoce po odszranianiu odpowiadają poniższemu opisowi: czyste bez żadnych zanieczyszczeń, koloru i smaku są typowe dla mrożonych owoców. Truskawki nie zawierają innego smaku ani smaku.

TEMPERATURA DO PRZECHOWYWANIA I DOSTAWY: -18 C

PAKOWANIE: 25 kg worek papierowy lub zgodnie ze specyfikacją klienta.

DATA SPOŻYCIA: 24 miesiące w temperaturze -18 C lub mniej.
GWARANTUJEMY
 owoce oraz warzywa wysokiej jakości, trwałości oraz doskonałym smaku o czym przekonali się wszyscy nasi dotychczasowi klienci.

Zachęcamy bardzo serdecznie do współpracy oraz do zapoznania się z naszą ofertą.
biuro@md-macierzynski.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram